Betrouwbare website hosting

Betrouwbare en veilige hosting voor uw website of webshop. Op onze krachtige servers wordt dagelijkse op malware gecontroleerd. Meermalen per dag wordt een backup van uw website gemaakt. De backups zijn eenvoudig terug te zetten. We bieden standaard een royale bewaartermijn van de backups. Op verzoek voeren wij updates uit van uw CMS. Kiest u voor beheer, dan krijgt u meer dan hosting alleen. Wij verzorgen updates van uw CMS, de plugins en thema’s. Kies een pakket dat bij uw website past.

.nl €25/jr

.com €25/jr

.org €25/jr

.net €25/jr

Webhosting voor alle websites

Webshop, commerciële website of website voor uw vereniging of stichting: betrouwbaar & beschikbaar

Hoge uptime

Uw website of webshop moet beschikbaar zijn voor bezoekers en klanten. Ons betrouwbare platform staat borg voor een hoge beschikbaarheid. De dagelijkse scan op virussen en malware en onze online support helpen downtime voorkomen.

Veilige backup

Ondanks alle maatregelen kan er iets misgaan. Een goede en snel beschikbare backup is dan belangrijk. Noordcloud maakt meermalen per dag een backup van uw website. De backup wordt lang bewaard en kan snel en eenvoudig worden teruggezet. Zo is uw website weer snel in de lucht.

Malware & virussen

Dagelijks wordt uw website gecontroleerd op virussen en op malware. Onze malwarescanner is in veel gevallen in staat om geplaatste malware automatisch te verwijderen. Als een virus of malware wordt geconstateerd wordt u door ons op de hoogte gebracht. We bespreken de verschillende oplossingen met u.

Online support

Tijdens kantooruren handelen we uw vragen af. Buiten kantoortijden controleren we regelmatig de mail. De response en mate van ondersteuning hangt af van de service die u heeft afgenomen.

uw favoriete cms installeren met 1 klik

Snel van start met WordPress of Joomla

Omdat niet iedereen twee rechterhanden heeft, hebben we de meest gebruikte content management systemen (CMS) al voorgeïnstalleerd. Makkelijk voor u: 1 druk op de knop en WordPress, Joomla is geïnstalleerd. Zo kunt u direct aan de slag met de inhoud. Wilt u liever van onze ervaring gebruik maken bij het realiseren van uw website. Kijk dan hier

Prijzen

Webhosting pakketten & prijzen

Hoge uptime

Veilige en betrouwbare webhosting voor uw website of webshop

Dagelijkse backup

Iedere dag meermalen per dag een backup van uw website. De backup staat op een veilige lokatie.

Technisch beheer

Specialisten bewaken voortdurend de beschikbaarheid van het platform onder uw website.

Scan op virus en malware

Iedere dag wordt uw website gescand op eventuele virussen en malware. Malware wordt, indien mogelijk, automatisch verwijderd.

Wilt u snel van start? Bestel webhosting online. Heeft u vragen? Bel of mail ons.

We begrijpen dat iedere website of webshop bijzonder is en dat u eigen specifieke eisen en wensen heeft. Naast de standaard webhosting pakketten kunnen we u maatwerk leveren. We overleggen graag over uw wensen en onze mogelijkheden.

eenvoudig overstappen

Stap nu over

Kies voor betrouwbaarheid en veiligheid voor uw website. Stap nu eenvoudig over naar Noordcloud hosting. We helpen bij de overstap. Wilt u echt beheer zonder zorgen? Kies dan onze managed hosting. Nog even de voordelen:

Dagelijkse scan op virus en malware

Dagelijkse backup op veilige lokatie, snelle restore

1-klik installatie van WordPress en Joomla

Online support, optie voor managed hosting

Kies voor beheer in plaats van hosting

Online support

Onze support is online en professioneel. Voor klanten met managed hosting sluiten we een SLA. Klanten zonder deze vorm helpen we zo snel mogelijk.

Managed hosting

Kies voor hosting zonder zorgen. Wij verzorgen hosting en beheer van uw website. Updates van het CMS, plugins, security checks. We controleren dagelijks.

noordcloud-internetdiensten-wordpress-website-laten-maken-joomla-website-hosting-website-beheer

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van webhosting, website ontwikkeling en online vindbaarheid.

Dank voor uw aanmelding. U kunt u ieder moment weer afmelden.