Nagenoeg ieder bedrijf of organisatie heeft tegenwoordig een website. Toch levert een website niet altijd op wat er vooraf van wordt verwacht. Online gevonden worden worden is belangrijk om de kans te vergroten dat met de website een beter rendement wordt gerealiseerd. Anders gezegd: meer relevante bezoekers die actie ondernemen. Maar hoe wordt een website online beter gevonden? Noordcloud lanceert een uniek tool voor analyse van de online vindbaarheid.

Noordcloud maakt al jaren aansprekende websites, webshops voor bedrijven en organisaties en websites voor grote en kleinere evenementen. Vooral voor de grotere evenementen is de (tijdelijke) website vaak onderdeel van een uitgekiende marketingstrategie. Het doel is een uitverkocht evenement, een middel om dat doel te bereiken is: veel traffic op de website genereren door bezoekers in een relevante doelgroep.

Zo ontstond al langere tijd geleden bij Noordcloud het idee dat niet het realiseren van de website een primair doel is, maar het verzorgen van een online plaats waar het relevante bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt om in actie te komen: een bestelling te doen, informatie op te vragen, contact te leggen, een whitepaper te downloaden etc. Daarvoor is het belangrijk om online vindbaar te zijn en te weten met welke zoekstrategien, welke zoekwoorden de juiste bezoeker onderweg is.

Daarvoor is het belangrijk om een nul-meting te kunnen uitvoeren. Wat is de online aantrekkingskracht van uw website op dit moment? Waar zijn verbetermogelijkheden? Wat zijn concrete acties die tot een beter resultaat kunnen leiden. Om daar inzicht in te krijgen, lanceert Noordcloud een analysetool waarmee snel inzicht ontstaat in de online vindbaarheid.

Maak direct een afspraak voor een toelichting of demo of stuur een email naar info@noordcloud.nl

noordcloud-internetdiensten-wordpress-website-laten-maken-joomla-website-hosting-website-beheer

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van webhosting, website ontwikkeling en online vindbaarheid.

Dank voor uw aanmelding. U kunt u ieder moment weer afmelden.