BEHEER van uw wordpress website

Houd uw WordPress website veilig en actueel
Maak een afspraak

Beheer van uw wordpress website

Uw WordPress website moet het gewoon doen

Uw WordPress website moet het gewoon doen en dat is geen vanzelfsprekendheid. Het CMS, thema en de plugins moeten frequent worden bijgewerkt. Php en mysql worden voortdurend verbeterd en dan zijn er nog DDoS aanvallen, malware, virussen en hackpogingen als realistische dagelijkse
bedreigingen.

meer over onze aanpak

Professioneel functioneel beheer van uw website 

Wij nemen het beheer van uw website uit handen. We houden voeren updates door van WordPress CMS, van gebruikte plugins en van het thema. We controleren op malware en regelen de security van de website in en houden die in de gaten. We bewaken de uptime van uw website en zorgen voor adequate backups.

Meer over onze aanpak

Updates, maar dan veilig

Updates voeren we door via zogenaamde stages. Zo testen we eerst of uw website blijft werken. Als de test positief is, wordt uw WordPress website bijgewerkt. Wel zo veilig.

View Resources

Beheer en hosting

Wij bieden een gecombineerde beheer & hosting aanbieding. Hosting op betrouwbare servers aangevuld met ons professioneel functioneel beheer.

meer informatie

Uw website staat live. Wie houdt uw website actueel en veilg?

Een WordPress website laten maken is vaak een project dat stopt bij de oplevering. Een website actueel en veilig houden begint vanaf het moment dat uw website live staat. Er zijn vaak updates van zowel WordPress, plugins als thema’s. Wie voert deze updates door? Wie zorgt dat uw website zo goed mogelijk beschermt is tegen hackpogingen en malware. Wie zorgt voor een betrouwbare backup?

Wij bieden beheer van WordPress websites aan. Met onze beperkte inzet blijft uw website actueel en veilig. Onze tarieven zullen u meevallen.

Actueel

Indrukwekkende projecten

25.000 bezoekers in goede banen voor een eendaags evenement in Friesland

Sport op de As. Website voor grootse sportieve opening centrale As. Ploegentijdrit, halve marathon en recreatietocht. Inclusief verkeersstroom begeleiding.

Mediacircus om skutsjesilen.

Website met nieuws en achtergronden van de verschilende skutsjes, bedrijvengids en realtime streaming tijdens wedstrijden.

Ticketverkoop en ticketcontrole concert koninklijke luchtmachtkapel

Website met promotie en kaartverkoop van ca. 5.000 kaarten. Combinatie met handige scan van kaarten bij de entree.

{

"Een sterk staaltje vakmanschap van Noordcloud. 25.000 bezoekers van ons sportevenement via de website in goede banen leiden. Top gedaan. Slim vooral ook de floating data oplossing voor verkeersmanagement. Wij hadden een top event door de geweldige ondersteuning van Noordcloud.

Sport op de As, opening Centrale As (Friesland)

“Eigenlijk waren we te laat begonnen met de kaartverkoop. Toen we Noordcloud vroegen kwam alles in een stroomversnelling. Hun slimme combinatie van social media en een uitgekiende website heeft ons echt geholpen. De 5.000 kaarten waren in no-time verkocht. Slim ook hun kaartscan optie. Ideaal voor kaartcontrole en hulpdiensten.”

Rotary/Luchtmachtkapel

"Noordcloud maakte de website voor skutsjesilen, inclusief live streaming tv. Die jongens weten waarover ze praten. Onze website gaf geen krimp. Trots op skutsje.nl dankzij Noordcloud. Top gedaan!

skutsje.nl

Succes

Kantoor

Rijksstraatweg 49
9257 DS Noardburgum

Contact

noordcloud-internetdiensten-wordpress-website-laten-maken-joomla-website-hosting-website-beheer

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van webhosting, website ontwikkeling en online vindbaarheid.

Dank voor uw aanmelding. U kunt u ieder moment weer afmelden.